Paul van Oers

Directeur

Paul is al twintig jaar een pionier in Foodservice HBO-onderwijs. Hij maakt als geen ander de vertaalslag van de praktijk naar theorie. Zijn scherpe analyses en inzichten vertaalt hij naar nieuwe hybride leervormen waarin hij stelt dat leren in de 21e eeuw sneller, efficiënter en effectiever kan en ook moet. Voor Paul is ‘Grand Cru’ het enig aanvaardbare niveau, maar hij benadrukt dat dit alleen behaald kan worden door samen fouten te maken en die ook te omarmen. Mensen en bedrijven met disruptieve ideeënverder helpen, is zijn grote passie. Binnen FoodService Strategics is Paul verantwoordelijk voor de Circle of Profit didactiek en de intensieve begeleiding van de deelnemers.

Inga Blokker

Directeur

Inga is sinds 2018 directeur van The Food Research Company en sinds 2021 tevens directeur van het FoodService Insituut Nederland. Ze observeert en analyseert dagelijks ontwikkelingen in de sector en geeft presentaties over marktontwikkelingen en foodshoppergedrag. Inga wordt gedreven door de behoefte om grip te hebben op het ‘waarom’ van veranderingen en geniet ervan om anderen mee te nemen in die zoektocht. Stilstaan is voor haar geen optie, groeien en doorontwikkelen vindt ze belangrijk en daarin stimuleert ze anderen graag. Binnen FoodService Strategics is Inga verantwoordelijk voor de inhoudelijke inbreng vanuit het FSIN.

Laila Echternach

Manager Operations

Laila ontdekte op de Hotel Management School haar passie voor de foodsector. Ze is operationeel verantwoordelijk voor The Food Research Company en het FoodService Instituut Nederland. Daarnaast is ze regelmatig dagvoorzitter op de FSIN-events en betrokken bij de inhoudelijke totstandkoming van de FSIN-publicaties. Voor FoodService Strategics draagt Laila samen met Inga zorg voor de inhoudelijke aftrap van de dagen, met een stuk FSIN-duiding over het onderwerp.

Thor Buma

Projectmanagement

Thor ontwikkelde zijn passie voor food, marketing en management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij is sinds begin september begonnen bij The Food Research Company en is verantwoordelijk voor de opleiding FoodService Strategics. Thor volgt een afstudeertraject bij The Food Research Company en is daarom ook projectmanager voor The Food Education Company. Alles wat bij het organiseren van de opleiding komt kijken behoort tot zijn dagelijkse werkzaamheden.